
Zo word je niet ziek tijdens het gourmetten – Kieskeurig
Video afspelen
Inhoud
Worst, biefstuk, kipfilet, zalm, witvis, kip. Wanneer je aan het funcooken slaat gooi je al die heerlijke stukjes vlees en vis vaak op een bord. Maar hoe bacteriegevoelig is dat? Wat moet je wel en wat moet je vooral niet doen? Het Voedingscentrum geeft d
Deel dit artikel
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang updates wanneer er nieuwe reviews zijn
Gerelateerde onderwerpen
advies
android
apple
beste
beste smartphone
buyers
camera
consumentenbond
fiets
goedkoop
guide
help
how to
hulp
ifa
informatie
ios
Kieskeurig
Kieskeurig.nl
kieskeurig magazine
kiezen
koop
koopgids
kooptips
kopen
LG
magazine
oled
onderzoek
Philips
preview
review
samsung
smartphone
sony
test
tips
TV
tweakers
Uitleg
veilig
vergelijk
vergelijken
video
wasmachine
2 reacties
Leuk kanaal!!!
Nog 2 tips:
Gebruik i.p.v een vork een klein spateltje die vaak bij de gourmet is bij in begrepen.
En leg het vlees of vis niet vlak bij de gourmet. Want de bacteriën die op het vlees zitten gaan bijna niet meer dood als je het vlees of vis vlak bij het gourmet.
Oja, als je geen verbrande resten op je biefstuk wil, bak je vlees niet met kruidenboter.
Mocht u dit met kerst zien?
Dan wens ik u een fijne kerstdagen.